Smečka 2

Tato kniha je druhý díl série Smečka. Jak jsem již psala v předchozím článku, první kniha mě natolik zaujala a měla tak svádivý konec, že jsem si musela přečíst i další díl.
Kniha: Vzpoura
Autor: Andrea R. Cremer
Vyšlo: 2011 v Knižním klubu
Stran: 352

První díl končí v podstatě únosem Cally a Shaye zrádnými a nebezpečnými Hledači. Hledači však nejsou tak nebezpeční, jak si Calla celý život myslela. Objevuje jejich krásné sídlo, které je schopné se přemisťovat z místa na místo a zjišťuje, že její milovaný Shay je Scion. Tajemná bytost, která je schopná ukončit válku mezi Strážci a Hledači a dát svobodu Ochráncům.
Calla má sice pochybnosti, ty ale vezmou za své, když se na scéně objeví její milovaný bratr Ansel a poví jí o strašných událostech, které se po jejich útěku odehrály ve Vailu. Její rodná smečka byla rozprášena, přátelé zajati a mučeni, matka obětována a bratr zbaven své vlčí podstaty. No řekněte, nezačali byste toužit po pomstě? Jak to ale provést... Za pomoci Hledačů se Calla a Shay snaží najít starobylé meče, jejichž části se ukrývají v různých částech světa chráněné mocnými kouzly Strážců. Calle a dalším Hledačům se také podaří osvobodit jejich přátele a přesvědčit je, že strana Hledačů je jediná správná.

Ve druhém díle se můžete dočíst o dobrodružstvích, do kterých se Calla a Shay pouštějí, jak se vyvíjejí další vztahy v jejich skupině a v neposlední řadě objevit úžasná tajemství a umění Hledačů.

Komentáře

Oblíbené příspěvky